Overslaan naar content

Onze Missie

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen; Wij helpen veel verschillende klanten, zowel zakelijk als particulier, problemen te voorkomen of op te lossen. Met brede juridische dienstverlening voor iedereen, verzekerd of niet-verzekerd.

Vestigingen

Amsterdam

De Entree 203 t/m 225

Arnhem

Meander 729-9

Den Bosch

Onderwijsboulevard 208-216

Groningen

Van Elmptstraat 16

Roermond

Steegstraat 5

Utrecht

Euclideslaan 61

Zoetermeer

Houtsingel 19

Maatschappelijke rol

Bij DAS vinden wij het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en andere belanghebbenden. Toegang tot juridische bijstand is immers een belangrijk kenmerk van een rechtvaardige samenleving. De fundamentele behoefte aan betaalbare en kwalitatieve juridische bijstand zal immers altijd blijven bestaan.

Merkwaarden

Wij zijn:

Betrokken: Klanten kunnen altijd bij ons terecht. We zijn kritisch, hebben oprechte interesse. We helpen elkaar en vieren successen samen. Wij maken het recht toegankelijk voor iedereen.

Optimistisch: Wij kijken naar wat er allemaal wél kan. We hebben een positieve grondhouding en delen dit enthousiasme. Samen kijken we wat ervoor nodig is om zaken op te lossen. Menselijk - We zijn inlevend, hartelijk en attent en zorgen voor een positieve teamspirit.

Open - Onze houding nodigt uit om ideeën en gevoelens te delen. We zijn proactief, geven elkaar feedback, maar zijn ook duidelijk als een claim niet haalbaar is.

Slim - We hebben verstand van zaken en passen onze kennis en kunde op een praktische en efficiënte manier toe. Als collega’s weten we elkaar te vinden en maken we gebruik van elkaars deskundigheid.