Overslaan naar content

Juridisch Specialist Kwaliteit

  • Amsterdam
Juridisch

Functieomschrijving

Bij DAS zijn we op zoek naar een Juridisch Specialist Kwaliteit. Heb jij een juridische achtergrond en weet jij van een klacht een uiteindelijke glimlach te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen als Juridisch Specialist Kwaliteit


Binnen het team Kwaliteit van onze afdeling Corporate Legal Affairs zijn we op zoek naar een collega met een ruime juridische achtergrond, die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze functie is onderverdeeld in twee aspecten. Enerzijds rond je individuele klachtdossiers op een goede manier af, en weet je de verwachtingen van de klant waar te maken, in persoonlijke maar ook zeker in emotionele zin. Dit doe je in samenspraak met de oorspronkelijke behandelaar van het juridisch geschil. Binnen deze afhandeling heb je een coachende en begeleidende rol naar de business, en staat de klant altijd voorop!


Anderzijds kijk je ook naar het bredere aspect. Je borgt alle binnengekomen klachten, analyseert deze klachten en weet eventuele verbanden te ontdekken. Je maakt verbetervoorstellen en weet met jouw oplossingsgerichte mindset klachten in de toekomst te voorkomen.

Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren jurist/advocaat die complexe klachten kan afwikkelen en analyses kan opstellen in zaken waarbij DAS aansprakelijk is gesteld en procedures bij het Kifid.


Samen met de Manager Kwaliteit, de betrokken proceseigenaar en de andere juridisch specialisten Kwaliteit, weet je onze afdeling Juridische Hulpverlening te ondersteunen en de jaarlijkse doelstellingen omtrent klanttevredenheid te behalen.


Hier kom je terecht

Je komt te werken in het team Kwaliteit binnen de afdeling Corporate Legal Affairs. Samen met 10 collega's werk jij elke dag aan die glimlach bij de klant op het gezicht. Binnen DAS hebben wij de missie om juridische problemen voor onze klanten te voorkomen of op te lossen. Daarnaast hebben we zeker binnen het team Kwaliteit de gezonde drive om onze dienstverlening iedere dag een stapje beter te maken, voor onze klanten, partners, medewerkers en DAS zelf.


Onze organisatie wordt gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit. Onze cultuur is uit te drukken in de volgende waarden: menselijk, slim, open, betrokken en optimistisch.


Jouw standplaats wordt ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar je werkt ook deels vanuit huis. Jouw werkplek in Amsterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is slechts 5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA

Vereisten

  • Een afgeronde juridische HBO of WO opleiding met (in een assessment) aantoonbaar academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het behandelen van zaken bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor
  • In staat volledig zelfstandig meer gecompliceerde zaken te behandelen
  • Amsterdam
€ 4.134 - € 6.110 per maand
Juridisch

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
  • Amsterdam
€ 4.134 - € 6.110 per maand
Juridisch

Ons aanbod

25 vakantiedagen op fulltime basis (38 uur) & de mogelijkheid om tot 38 dagen per jaar op te bouwen

Vakantiegeld 8% per jaar en een 13e maand

Mogelijkheid tot hybride werken

Tegemoetkoming van €16,- bruto per maand in de kosten van de zorgverzekering

€10 maandelijks terug op je telefoonrekening en ontvang één keer per 3 jaar €250 telefoonvergoeding

Je eigen thuiswerkplek inrichten voor €500 elke 5 jaar

Collectieve regeling bedrijfsfitness

Een pensioenregeling met een marktconforme eigen bijdrage

DAS Academy die NOVA gecertificeerd is

Onze vestigingen zijn gelegen in

Amsterdam Zoetermeer Den Bosch Groningen Roermond Arnhem Utrecht