Overslaan naar content

Medewerkers aan het woord

Jacqueline Uspessij-Bakkum, letselschadespecialist

Ik werk nu twintig jaar bij DAS. Ik ben gestart in Amsterdam en nu werkzaam in Den Bosch. Na vier jaar werken op de verkeersafdeling in Amsterdam, zocht ik een uitdaging buiten DAS. Deze uitdaging was wel van korte duur, want na twee jaar keerde ik terug naar het DAS-nest. Ik miste in de andere functies het klantcontact en ik wilde daadwerkelijk iets betekenen voor klanten. Teruggaan naar DAS voelde als thuiskomen. Mijn nieuwe team in Arnhem voelde meteen vertrouwd.

Jacqueline

Miguel Sanchez, Letselschadespecialist

“Ik had nooit de droom om letselschadejurist te worden, maar ik heb wel altijd willen werken vanuit passie en overtuiging. Ik wil het verschil maken als het iemand even of langdurig tegenzit. Het leven van mijn cliënten wordt vaak om verschillende redenen overhoopgehaald. Ik help ze om weer de regie te pakken. Ik sta daardoor echt met mensen in verbinding.”

Miquel

Willemijn Letselschadespecialist en Michelle Secretaresse Letselschade

Alle dossiers behandel ik samen met Michelle. Ik richt me op het juridische gedeelte en Michelle op de administratieve kant. Het is echt een samenspel om onze klanten goed te helpen Beiden staan we in onze kracht. Zo leer ik ook beter en sneller. Ik kan meer dossiers aan en bijt me vast in de inhoud.”Willemijn en Michelle

Bodine Leermakers, Letselschadespecialist

“Ik heb een jaar door Midden- en Zuid-Amerika gereisd en ben inmiddels weer drie maanden aan het werk in mijn oude letselteam bij DAS. Dat voelt als een warm bad. Ik ben niet voor niets weer bij DAS gaan werken. Het vertrouwen dat ik krijg, vind ik echt heel belangrijk. Ik kreeg ook direct de kans om de opleiding tot NIVRE-expert te volgen.”

Bodin

Dominique Heinst Teammanager Letsel en Femke de Wijs juridisch specialist letselschade

“De rol van teammanager is bij DAS een managementfunctie. Ik heb geen eigen dossiers meer. Dat betekent dat ik mij volledig kan richten op de collega’s zelf. Gelukkig heb ik nog veel projecten waarbij ik puzzels mag oplossen, ik zou namelijk niet zonder kunnen.”

“Ik ben van huis uit strafrechtjurist en ben op een gegeven moment in het letselschadevak beland. Ik startte als young professional met mijn traineeship in Den Bosch en ben na een half jaar in mijn huidige team terechtgekomen in Amsterdam, mijn standplaats.”

Dominique en Femke

Marissa Bolkenbaas Advocaat Personenschade

'Ik ben sinds 2016 werkzaam bij DAS. Destijds gestart als Letselschadespecialist en sinds begin dit jaar begonnen en beëdigd als advocaat personenschade. Dat is niet vanzelf gegaan. Ik heb daar hard voor moeten werken."

Marissa