Overslaan naar content

Productmanager

 • Amsterdam
Marketing en Communicatie

Functieomschrijving

DAS is marktleider, met groeiambities die er niet om liegen: innovatieve dienstverlening en groei van het marktaandeel, met daarbij de klant altijd op de eerste plek. Dit vraagt om strategische en toekomstbestendige producten en proposities, die door slimme technieken op nieuwe manieren naar de klant worden gebracht. 


We zien dat de markt van juridische dienstverlening in hoog tempo verandert. De klantvraag verandert en daarnaast hebben we te maken met een dynamisch concurrentieveld van verzekeraars, advocaten, juristen, gespecialiseerde legal tech bedrijven en andere dienstverleners. Hierdoor zien we nieuwe kansen en uitdagingen voor innovatie en ontwikkeling. We werken aan nieuwe, producten en diensten, zoeken duurzame partnerships, werken aan embedded distribution modellen en automa­tiseren commerciële processen met nieuwe data-toepassingen. Tegelijk zetten we breed in op standaardisatie en rendement. Alles om nu en in de toekomst de klantvraag goed in te vullen.


Daarvoor zoeken wij jou! Een ondernemende, leergierige en resultaatgerichte collega die het verschil weet te maken.

Dit ga je doen als Productmanager


Vanuit onze gezamenlijke visie en strategie geef je daadkrachtig invulling aan de veranderende klantbehoefte. Je drukt intern en extern je eigen stempel op de noodzakelijke verandering die je ziet, waarbij je verschillende linies en stakeholders met elkaar verbindt in multidisciplinaire teams. Dat doe je met flair, overtuigingskracht en fact based.


Als productmanager voor verzekeringen ontwikkel, verbeter en onderhoud je efficiënte en relevante product oplossingen die impact hebben op de markt. Hierbij heb je te maken met verschillende klantsegmenten, die bediend worden met een reeks aan distributiemodellen en uiteenlopende producten. Deze complexe mix maakt het werkveld dynamisch en intellectueel uitdagend.


Samen met het team ben je eigenaar van het productassortiment voor particuliere en zakelijke klanten. Op dit moment lopen er veel uitdagende projecten die variëren van de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten tot het verbeteren van bestaande producten, die gaan van nieuwe distributiemodellen tot het nemen van rendementsmaatregelen en het oplossen van pricingvraagstukken.


In het kort:

 • Je vertaalt klantbehoeften naar aansprekende en innovatieve oplossingen. Je kent alle ins & outs en weet precies wat er speelt in de markt. Jouw vertrekpunt is altijd de klant en je gaat daarbij op zoek naar de beste route voor DAS.
 • Je bedenkt slimme oplossingen voor het verhogen van de klanttevredenheid en distributiepartnertevredenheid.
 • Daarbij overtuig je jouw collega’s en je laat je door hen overtuigen. Altijd in een juiste balans.
 • Je werkt samen met uiteenlopende distributiepartners. Denk hierbij aan assurantieadviseurs, volmachtpartners en verzekeraars, maar ook aan partijen zoals innovatieve legal tech dienstverleners, brancheverenigingen, platformproviders en belangengroepen.
 • Je werkt intern veel samen met collega’s van andere afdelingen waaronder accountmanagement, juristen die onze producten uitvoeren, portefeuillemanagement, data-science team, marketing-engagement, acceptatie, actuariaat, finance, legal, riskmanagement en compliance.


Zeker bij productontwikkeling gaat het erom dat je de ruimte pakt die nodig is om goede ideeën uit te werken, overtuigend te pitchen en dat je het commitment van stakeholders weet te organiseren om de klus te klaren. Er is binnen DAS veel te doen. Dat maakt het tot een uitdagende werkomgeving waarin het geen dag hetzelfde is.


Waar kom je terecht?


Het team Category- en Productmarketing bevindt zich in het hart van de organisatie. Dit gedreven en gezellige team bestaat uit enthousiaste professionals die werken aan slimme en passende oplossingen voor onze klanten en partners. Het is een team waar veel gebeurt, op hoge snelheid.

In het team is de sfeer gezellig, open en informeel. We helpen elkaar waar we kunnen en we weten samen vele mooie doelen te bereiken. Wij brengen verandering, jagen deze ook aan en houden van aanpakken. Binnen ons team is volop ruimte voor humor, ondernemerschap en creativiteit. Maar bovenal willen we werk dat leuk is.


Jouw standplaats wordt ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar je werkt ook deels vanuit huis. Jouw werkplek in Amsterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is slechts 5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA.


Vereisten

 • Humor en relativeringsvermogen (!)
 • Een innovatieve instelling, daadkracht en initiatiefrijk
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met productmanagement in de financiële dienstverlening
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een analytische blik
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week


Het is een pre als

 • Kennis van de verzekeringsbranche
 • Affiniteit met juridische dienstverlening
 • Ervaring met projecten
 • Amsterdam
€ 4.557 - € 6.720 per maand
Marketing en Communicatie

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
 • Amsterdam
€ 4.557 - € 6.720 per maand
Marketing en Communicatie

Ons aanbod

25 vakantiedagen op fulltime basis (38 uur) & de mogelijkheid om tot 38 dagen per jaar op te bouwen

Vakantiegeld 8% per jaar en een 13e maand

Mogelijkheid tot hybride werken

Tegemoetkoming van €16,- bruto per maand in de kosten van de zorgverzekering

€10 maandelijks terug op je telefoonrekening en ontvang één keer per 3 jaar €250 telefoonvergoeding

Je eigen thuiswerkplek inrichten voor €500 elke 5 jaar

Collectieve regeling bedrijfsfitness

Een pensioenregeling met een marktconforme eigen bijdrage

DAS Academy die NOVA gecertificeerd is

Onze vestigingen zijn gelegen in

Amsterdam Zoetermeer Den Bosch Groningen Roermond Arnhem Utrecht